Welkom op onze tarievenpagina! Bij ons kun je onbeperkt sporten en deelnemen aan alle groepslessen, zonder dat je vastzit aan een lange termijn contract. Wij begrijpen namelijk dat jouw leven constant in beweging is en daarom is ons abonnement maandelijks opzegbaar.

Ons abonnement is erop gericht om jou te helpen bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen of simpelweg in vorm wilt blijven, wij hebben het geschikte programma voor jou.

Met ons onbeperkte sport- en groepslessen abonnement kun je elke dag van de week komen sporten en deelnemen aan alle groepslessen die wij aanbieden. Van Zumba tot Pump-trainingen, ons aanbod is divers en voor ieder wat wils.

Onze tarieven zijn transparant en betaalbaar. Bij ons betaal je eenmalig €10,- inschrijfkosten en kun je op elk moment je abonnement opzeggen. Ons team van professionele trainers en instructeurs staat klaar om jou te ondersteunen bij het behalen van jouw fitnessdoelen.

Twijfel je nog? Kom gerust langs voor een proefles en ervaar zelf de voordelen van ons abonnement. Wij helpen jou graag om de beste versie van jezelf te worden!

Hier zijn de prijzen per maand!

  • 12 t/m 16 jaar 19,-
  • 17 t/m 64 26,50
  • 65+ 19,-
  • Inschrijfkosten 10,-