Beste Nopbasigym-ers,

Het kan je niet ontgaan zijn; sinds 16 maart hebben wij – met pijn in ons hart – onze deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april. Een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij je daarin niet ondersteunen.

Aangezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jullie als klant zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan. Jullie steun en vertrouwen in Nopbasicgym zorgt er straks ook voor dat wij ook na alle hectiek ons aanbod nog aan jullie kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om jullie geduld, begrip en loyaliteit in deze onzekere tijden.

In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om jullie te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe je toch kan blijven sporten.

Met vriendelijke groet,

Team Nopbasicgym

FAQ (Frequently Asked Questions – Veelgestelde Vragen): 

1. Is Nopbasicgym geopend?
Nee, onze gym is voorlopig gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 6 april 2020. Wel zijn wij via de mail of Facebook bereikbaar voor al jullie vragen.

2. Hoe lang blijft Nopbasicgym gesloten?
De gym zal op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 6 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Volg social media kanalen voor toffe workouts. Wij zijn druk bezig op dit moment om onze groepslessen via de app aan te bieden. Houd hiervoor onze facebook site in de gaten.

4. Nopbasicym hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit voor de maand april terwijl de sportschool dicht is? De contributie voor de maand  april zullen wij nog automatisch incasseren. Wij volgen hierin de richtlijnen van onze branchevereniging NL Actief. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden en wij vinden dit erg vervelend. Wel hopen wij op jullie begrip hiervoor. Het is namelijk voor ons ook een vraagteken of de sluiting wordt verlengd na 6 april en of de overheid compenserende maatregelen treft voor de leden van fitnessclubs. Deze incasso zal voor ons ook ter overbrugging dienen totdat duidelijk is hoe de overheid ons hierin gaat ondersteunen, mocht de sluiting langer duren. Wij hopen op jullie begrip en vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

5. Ik wil mijn lidmaatschap bij Nopbasicgym per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat je het lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is echter geen geldige reden om hiervoor je lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren echter de reguliere opzegvoorwaarden.