Update: 24-5-2020
Heropening met buitengym! 

Beste leden,

Goed nieuws!!

Aanstaande maandag 25 mei gaan we weer open met een buitengym van rond de 150 m². Dit geheel volgens de RIVM richtlijnen. Dit betekent dat we ongeveer 15 personen per uur kunnen laten sporten. Om dit in goede banen te laten leiden zullen wij een schema opstellen voor aankomende week voor de leden die willen sporten.

We gaan de komende weken open van maandag tot en met vrijdag  van 8:30 tot 21:00 en zaterdag en zondag van 09:00 tot 13:00.

Wil je aankomende week in de buitengym aan de slag. Laat ons dan via de mail voor zondag 24 mei 13.00  weten welke dagdelen jullie beschikbaar zijn.

We streven ernaar  om iedereen tenminste 3 dagen in de week te kunnen laten sporten.

Voor maandag  1 juni  zal elk lid een inlogcode en een wachtwoord ontvangen voor onze Nopbasic app. Hiermee kan je dan zelf via de app  vanaf 1 juni een reservering maken.

Voor ons is het ook allemaal nieuw dus verwacht de komende week nog geen volle perfectie Lachen

 

We houden ons aan de onderstaande richtlijnen:

  1. Houd  1.5 meter afstand
  2. Bij klachten thuis blijven
  3. Handdoek verplicht !!
  4. Handen ontsmetten bij binnenkomst
  5. Elk apparaat na gebruik schoonmaken
  6. Kleedkamers en toiletten zijn gesloten dus kom in sportkleding

 

De ingang vind je op het veerplein tegenover de parkeerplaats rechts van Igofit.

Tot snel,

Team Nopbasicgym

Update: 13-4-2020
Beste leden, ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

Sinds 16 maart jl. hebben wij – met pijn in ons hart – de deuren moeten sluiten tot tenminste 28 april. Met de kans dat dit doorgetrokken wordt tot 1 juni of langer. We hebben alle begrip voor de maatregelen die de Rijksoverheid neemt, want gezondheid gaat voor alles en is ons kostbaarste bezit. Dat is ook precies waar wij ons als sportcentrum samen met jullie voor inzetten: gezonder, fitter en energieker worden en blijven.

De afgelopen weken hebben we al veel mail van onze leden mogen ontvangen, heel veel hartverwarmende berichten, schouderklopjes, aanvragen voor wijzigingen in abonnementen en natuurlijk ook aanvragen voor bevriezingen en opzeggingen. Al deze mails zijn beantwoord en verwerkt.

 

Hoe gaan we dit alles compenseren?

Het liefst zouden we de hele incasso vanaf 01 mei stop willen zetten. Als we dit doen weten we alleen niet of we door deze handeling het hoofd boven water kunnen houden. We zijn ons er wel terdege van bewust dat er leden zijn die op dit moment in dezelfde situatie verkeren. Daar tegenover zal er voor een groot aantal mensen niet veel veranderen in de financiële situatie. Dit heeft ons doen besluiten meerdere opties aan te dragen. Op deze manier hopen we voor ieder een passende oplossing te hebben bedacht en voor ons spreiding in de compensatie te creëren.

De verschillende compensatiemogelijkheden:

 

Optie 1 = Compensatie spreiden

Vanaf 1 mei geven we een korting van 20% op de lopende abonnementskosten, dit doen we net zolang tot we de contributie verrekend hebben over de maanden die we dicht zijn geweest.

Optie 2 = Abonnement bevriezen totdat we weer open gaan

Dit kan vanaf 1 mei. Dit houdt in dat we pas weer gaan incasseren als de sportschool weer open gaat.

Optie 3 = Compensatie in de vorm van een barkaart

De contributie loopt gewoon door. Zodra de sportschool weer opengaat ontvang je de contributie die je hebt betaald over de maanden dat de sportschool gesloten was terug in de vorm van een barkaart. 

Optie 4 = Geen compensatie

De contributie loopt gewoon door. Je blijft Nopbasicgym en haar medewerkers steunen. Onze dank hiervoor zou enorm groot zijn. # supportyourlocalclub.

Kies je voor deze optie dan hoef je verder niets te doen. De incasso zal gewoon plaats vinden.

 

Hoe te handelen?

Stuur ons een mail vóór 22 april en vermeld daarin op welke optie (1,2,of 3) de keuze is gevallen. We zullen de mail binnen een week beantwoorden en verwerken voor de incasso van de maand mei. Kies je optie 4 dan hoef je verder niets te ondernemen wij zullen dan incasseren.

 Tot slot

Onze deuren zijn dan wel gesloten, maar Nopbasicgym ondervindt een grondige voorjaarsschoonmaak en muren krijgen een likje verf. Als we straks weer los mogen zijn we er helemaal klaar voor. We kunnen niet wachten tot het zover is! Houd jullie zelf gezond!

Sportieve groet,

Team Nopbasicgym

 

Update: 20-3-2020
Beste Nopbasigym-ers,

Het kan je niet ontgaan zijn; sinds 16 maart hebben wij – met pijn in ons hart – onze deuren moeten sluiten tot tenminste 6 april. Een noodzakelijke overheidsmaatregel met grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, kunnen wij je daarin niet ondersteunen.

Aangezien wij allen in hetzelfde schuitje zitten en wij allen van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van jullie zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar allen worden gewaardeerd. Jullie als klant zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan. Jullie steun en vertrouwen in Nopbasicgym zorgt er straks ook voor dat wij ook na alle hectiek ons aanbod nog aan jullie kunnen blijven aanbieden. Wij vragen om jullie geduld, begrip en loyaliteit in deze onzekere tijden.

In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om jullie te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe je toch kan blijven sporten.

Met vriendelijke groet,

Team Nopbasicgym

FAQ (Frequently Asked Questions – Veelgestelde Vragen): 

1. Is Nopbasicgym geopend?
Nee, onze gym is voorlopig gesloten vanaf 16 maart 2020 tot 6 april 2020. Wel zijn wij via de mail of Facebook bereikbaar voor al jullie vragen.

2. Hoe lang blijft Nopbasicgym gesloten?
De gym zal op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 6 april. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

3. Ik wil graag thuis trainen om Fit te blijven? Hoe doe ik dat?
Volg social media kanalen voor toffe workouts. Wij zijn druk bezig op dit moment om onze groepslessen via de app aan te bieden. Houd hiervoor onze facebook site in de gaten.

4. Nopbasicym hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit voor de maand april terwijl de sportschool dicht is? De contributie voor de maand  april zullen wij nog automatisch incasseren. Wij volgen hierin de richtlijnen van onze branchevereniging NL Actief. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden en wij vinden dit erg vervelend. Wel hopen wij op jullie begrip hiervoor. Het is namelijk voor ons ook een vraagteken of de sluiting wordt verlengd na 6 april en of de overheid compenserende maatregelen treft voor de leden van fitnessclubs. Deze incasso zal voor ons ook ter overbrugging dienen totdat duidelijk is hoe de overheid ons hierin gaat ondersteunen, mocht de sluiting langer duren. Wij hopen op jullie begrip en vertrouwen dat wij deze kwestie integer zullen afhandelen.

5. Ik wil mijn lidmaatschap bij Nopbasicgym per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat je het lidmaatschap op wilt zeggen! De huidige situatie is echter geen geldige reden om hiervoor je lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren echter de reguliere opzegvoorwaarden.