Welkom bij onze sportschool! Naast onze uitgebreide selectie aan fitnessapparatuur en groepslessen, bieden wij ook een zonnebank aan om uw gezondheid en welzijn te bevorderen.

Onze zonnebank is beschikbaar voor zowel leden als niet-leden van onze sportschool. Voor slechts € 4,- kunt u 10 minuten genieten van de warmte en de straling van de zonnebank, terwijl een sessie van 20 minuten € 8,- kost.

Voor degenen die regelmatig gebruik willen maken van onze zonnebank, bieden wij ook een zonnebankkaart aan. Met deze kaart kunt u zes keer zonnen voor slechts € 40,- wat betekent dat u elke keer slechts € 6,67 betaalt. Dit is een geweldige manier om te profiteren van de voordelen van onze zonnebank tegen een gereduceerd tarief.

Het gebruik van een zonnebank kan verschillende voordelen bieden, zoals het verhogen van uw vitamine D-spiegel en het verbeteren van uw huidconditie. Het kan ook helpen om stress en vermoeidheid te verminderen en uw algehele gevoel van welzijn te verbeteren.

We willen u eraan herinneren dat het belangrijk is om verstandig om te gaan met het gebruik van een zonnebank en altijd beschermende maatregelen te nemen, zoals het dragen van een zonnebril en een zonnebrandcrème met een hoge SPF. We willen dat u veilig en gezond blijft terwijl u gebruik maakt van onze faciliteiten.

Kom vandaag nog langs bij onze sportschool en profiteer van onze zonnebank.

  • 10 min 4,-
  • 20 min 8,-
  • zonnebankkaart 40,- (6x zonnebank sessie van 20 minuten)